2020-12-17

İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirme Sonucu

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik uyarınca Çerkezköy Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programında istihdam edilmek üzere 30/11/2020 tarihli ve 31320 sayılı Resmi Gazete'de ilan edilen 1(Bir) Adet Öğretim  Görevlisi kadrosu için, anılan Yönetmeliğin 10. Maddesi uyarınca ön değerlendirme sonuçlarına göre Giriş Sınavına alınacak adaylar sıralı liste halinde ekte belirtilmiştir.

Ek için tıklayın.

Giriş Sınavına girmeye hak kazanan adaylar için
Sınav Yeri: Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
Tarihi: 23.12.2020
şeklindedir.

Not : Bu duyuru ilgili Yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup; adaylara ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.