2023-10-03

İtfaiye Haftası Kapsamında İlçemizdeki İtfaiye Ekiplerine Ziyaret

Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğretim Görevlisi Özgün Geyiktepe, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla, ilçemizde bulunan itfaiye ekiplerini ziyaret etti. İlk olarak Çerkezköy Belediyesi İtfaiye ekiplerini ziyaret eden Öğr.Gör. Geyiktepe, ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İtfaiyesi, BSH Ev Aletleri Fabrikası itfaiyesi ve Arçelik Fabrikası İtfaiye ekiplerini ziyaret ederek, personele tatlı ikram etti. Ziyaret ettiği tüm kurumlarda, Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı’ndan mezun olan öğrencilerle karşılaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Geyiktepe “Çerkezköyümüz’de başta binlerce konutun yanı sıra Türkiye’nin gözbebeği yüzlere sanayi kuruluşu bulunuyor. Başta yangınlar olmak, her türlü afet ve olumsuzluklarda karşı itfaiye ekiplerinin hayat derecede büyük önemi var.” diyerek, ekiplerin İtfaiyecilik Haftasını tebrik ederken, itfaiye ekipleri de, Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğretim Görevlisi Özgün Geyiktepe’ye ziyaretinden ötürü teşekkür ettiler.