2022-11-24

İbn Haldun Üniversitesi’ne MARKA ziyareti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, İbn Haldun Üniversitesi’ni ziyaret etti. İbn Haldun Üniversitesi Kampusu’ndaki, fakülte ve yüksekokulları ziyaret eden öğrenciler, daha sonra İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet Bozkurt’un davetlisi olarak, derslere katıldılar. Markalaşma ve Marka Yönetimi konusunda Türkiye’nin sayılı akademisyenleri arasında gösterilen Prof.Dr. Bozkurt’tan, Bütünleşik Pazarlama dersi alan öğrenciler, ardından Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na döndüler. Geziyi organize eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç.Dr. Emel Demir ASKEROĞLU, İbn Haldun Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İzzet Bozkurt başta olmak üzere, kendilerini misafir eden Üniversite Yönetimine teşekkür etti.