Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2019-11-22

Öğretmenlerimizle Sohbet Tadında Eğitim Buluşmaları



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 20.11.2019 tarihinde, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Ulaştırma Hizmetleri, Pazarlama ve Perakende, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri ile Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı öğretmenlerine yönelik düzenlenen “Sosyal Sorumluluk “ Eğitimi, Öğr. Gör. Özlem GÖKSEL tarafından verildi.

Ergene, Çorlu, Şarköy, Süleymanpaşa, Malkara, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinden  “Sosyal Sorumluluk” Eğitimine katılan, Mesleki ve Teknik Eğitim veren okullarda görev yapan, 49 öğretmenimizle Yüksekokulumuzda sohbet tadında bir “Eğitim Buluşması” gerçekleştirildi.

Eğitim sonrasında Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan YILMAZ; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve Yüksekokulumuzu tanıtarak misyonumuz, vizyonumuz ve değerlerimiz hakkında tüm katılımcılara bilgi verdi. 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlerimizin “Öğretmenler Günü” nü kutlayan ve saygılarını sunan YILMAZ, “bizler sizlerle her türlü işbirliği içinde bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz, sizleri her zaman, her konuda Yüksekokulumuzda ağırlamak isteriz, sizlerin bizleri ziyaret etmeniz bizlere ayrı bir keyif verir. Bu yüzden imzalanan ve bugün gerçekleştirdiğimiz bu buluşmanın çok önemli bir başlangıç olduğunu biliyor ve bu işbirliği protokolü ile büyük projelere imza atacağımıza,  kelebek etkisi misali, eğitim çalışmalarımızda fırtınalar estireceğimize yürekten inanıyorum”. dedi. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan KOÇER’ de “ Hizmetiçi Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında düzenlediğimiz bu eğitim çalışması ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi' nin yetişmiş beyin gücü, fiziki mekân ve tesisleri ile bilim araştırma kapasitesi ve öğretim üyelerinin katkıları, eğitimin niteliğinin arttırılmasına yönelik yapılacak eğitim, araştırma, mesleki gelişim, yayın, sosyal, kültürel ve faaliyetlerin düzenlenmesinde bizlere katkı sağlayacağına inanıyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra katılımcılara günün anısına katılım belgeleri düzenlenen tören ile takdim edilerek toplu fotoğraf çekildi.