Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2020-06-28

ÖSYM Tekirdağ Çerkezköy Sınav Koordinatörlüğü Teşekkür Mesajı



 
27 Haziran 2020 Cumartesi sabah, 28 Haziran 2020 Pazar sabah ve öğleden sonra olmak üzere uygulanan 2020 - Yükseköğretim Kurumları Sınav (2020-YKS) oturumları başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.
 
Çerkezköy ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü olarak, sınavın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için gereken bütün önlemleri alan başta Sınav Koordinasyon Kurulu Başkanı İlçe Kaymakamımız Sayın Atilla Selami ABBAN’a,Sınav Koordinasyon Kurulu Üyeleri;  İlçe Belediye Başkanımız Sayın Vahap AKAY’a,  İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Volkan TORUN’a, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ö.Sertan TOPKAYA’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin GÜMÜŞ’e, İlçe Nüfus Müdürümüz Sayın Gülhan YAVUZ’a ve İlçe Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Olcay PALAK'a çok teşekkür ederiz. 
 
Ayrıca Kapaklı ve Saray İlçesinden, İlçemizde sınava girecek olan öğrencilerin koordinasyonunda destek veren, Saray Kaymakamımız Sayın Adnan TEZCAN'A, Kapaklı İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent HAMİTOĞLU' na, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Saray İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne çok teşekkür ederiz.
 
Sınavın icrasında görev alan Bina Sınav Sorumlularına (BSS), Bina Sınav Sorumlusu Yardımcılarına (BSSY), Bina Yöneticilerine (BY), Salon Başkanlarına (S) ve Gözetmenlere (G), özellikle teşekkürü bir borç biliriz.
 
Doç. Dr. Erdinç UZUN
ÖSYM Çerkezköy Sınav Koordinatörü