2023-10-16

Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuzda “Bağımlılıkla Mücadele” Semineri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik “Bağımlılıkla Mücadele” kapsamında seminer gerçekleştirildi.

Bilinçlendirme ve farkındalık oluşturmak amacıyla Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda düzenlenen seminer, Polis Memuru Hakan AYDIN ve Mehmet ÖZDOĞAN tarafından verildi.

Seminerde narkotik suçlarla mücadelenin önemi, madde bağımlılığı kullanımı ve etkileri, narkotik maddeler, uyuşturucu satılan yerler ile kullanılan mekanlar, uyuşturucu suçlarında yasal durum, mobil “uyuma” uygulaması, madde kullanımı ve bağımlılığıyla mücadele merkezleri hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Öğrencilerin merak ettiği soruların yanıtlandığı seminer, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Müjgan YILMAZ’ın Hakan AYDIN ve Mehmet ÖZDOĞAN’a Teşekkür Belgesi takdimiyle sona erdi.