Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2023-12-15

Yüksekokulumuz’da Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği



 
Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nın organize ettiği ‘Sektörün Penceresinden Öğrenci-Mezun Buluşması’ etkinliklerinin bu haftaki konuğu, demirçelik sektörünün öncü kuruluşlarından Akçelik Demirçelik Kurumsal İletişim Uzmanı Sefer Gülçiçek oldu. 
 
TÜCRÜBE PAYLAŞIMI YAPTI
Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda yaşadığı öğrencilik dönemine ilişkin serencamı aktaran Gülçiçek, öğrencilerin vakitlerini mesleğe hazırlanmak için ne tür hazırlıklar yapmaları gerektiğini noktasında da tecrübelerini paylaştı. Mezun olacak öğrencileri çalışma hayatında nelerin beklediğine ilişkin bir almanak sunan Akçelik Demirçelik Kurumsal İletişim Uzmanı Sefer Gülçiçek, yabancı dil becerileri, iletişim yönetimi, imaj ve itibar yönetimi konularında da öğrencilere önemli bilgiler verdi. 
 
SORULARI YANITLADI
Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan Gülçiçek’e  Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Doç.Dr.Emel DEMİR ASKEROĞLU ve Bölüm hocalarından Öğr.Gör. Özlem GÖKSEL tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.