2013-06-14

Yüksekokulumuzdan Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Gülten Vatansever Balcıoğlu ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerinin Bakanlığın Gönül Elçileri Projesine destek amaçlı kitap bağışı kampanyası çerçevesinde topladıkları kitapları İl Müdürüne sundular.

Toplumsal şiddetin nedenleri ve çözüm önerilerinin bir arada kaleme alındığı "Dördüncü Boyutta Güç Yürekten Gelir" adlı kitabın yazarı Gülten Vatansever Balcıoğlu ve yüksekokulumuz öğrencileri, İl Müdürü ile beraber Toplumsal şiddetin nedenini araştıran kitaba yönelik tespitlerde bulunarak, günümüzde bu şiddete maruz kalanların yaşam şartları hakkında konuştular. Bu kampanyaya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası 500 adet kitap, Çerkezköy Belediyesi 100 adet kitap ile katılırken öğrencilerimizin katkıları ile 640 adet kitap teslim edildi.

Kampanyanın 2013-2014 akademik yılda da devam edeceği gerçekleşen toplantıda ifade edildi.