2021-02-15

Tek Ders Sınavına Kalan Öğrencilerin Dikkatine

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin Üçüncü Bölüm 5. Maddesine göre; öğrencinin mezun olabilmesi için staj dışında devamı alınmış ve Mezun olmak için tek dersi kalan  öğrencilerimize  24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te  tek ders sınavı yapılacaktır.

Aşağıda verilen bağlantıdan dilekçeyi çıktı alıp doldurarak veya dilekçenin tamamını elle yazarak imzalanması ve resmini çekerek 22 Şubat 2021 Pazartesi saat 16:00'e kadar  cerkezkoymyo@nku.edu.tr mail adresine iletilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

Tek ders sınavı dilekçesi için tıklayın.

Tek Ders Sınavı tüm bölümlerimiz için 24 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 14:00'te yapılacaktır.

Dikkat: Bir öğrencinin tek ders sınavlarına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış, devam şartını sağlamış ve derse son açıldığı dönemde kayıt yaptırmış olması gerekir.

Tek ders sınavı online yapılacaktır.