Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2013-10-26

Tecrübelerini üniversite öğrencileriyle paylaşıyor



Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun akademik kadrosuna katıldı.

İNSAN KAYNAKLARI DERSİ VERECEK
Aynı zamanda Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansı da bulunan Kaymakam Kubilay, Halkla İlişkiler Programı ve Tanıtım öğrencilerine ‘İnsan Kaynakları’ dersi verecek. Salı günleri saat 18.50 ile 20.30 arasında öğrencilere ders verecek olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, mesleki deneyim ve tecrübelerini de öğrencilerle paylaşacak.
TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, bu duyarlılığından dolayı teşekkür eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş “Okulumuz bünyesinde, kadrolu 14 akademisyen arkadaşımız bulunuyor. Ancak, ihtiyaç hissedilen alanlarda, ilçemizdeki uzmanlardan ve Namık Kemal Üniversitesi’nin diğer akademisyenlerinden de yararlanıyoruz. Çerkezköy Kaymakamımız da, mesai saatlerinin dışında olmak kaydıyla okulumuzda ders vermekten mutluluk duyacağını söyledi. Bu dönem haftada bir kez, öğrencilerimiz ile derste bir araya gelecek.” Bilgisini verdi.
REKTÖRÜMÜZ DE ‘TECRÜBEYİ’ ÖNEMSİYOR
Üniversite eğitiminde uygulama ve tecrübe paylaşımın önemli olduğuna dikkat çeken Buluş, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in de, öğrencilere ilişkin tecrübe paylaşımına büyük önem verdiğini vurguladı. 

Kaynak: http://www.cerkezkoybakis.com.tr/cerkezkoy/tecrubelerini-universite-ogrencileriyle-paylasiyor-h7059.html