2023-10-14

Meslek Yüksekokulumuzda Oryantasyon Programı

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine 11 Ekim 2023 Çarşamba günü Saat 13.30 ‘da Konferans Salonumuzda 2023 – 2024 Eğitim - Öğretim yılı üniversiteye uyum konusunda ihtiyaç duyacağı temel bilgileri içeren oryantasyon programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Erdinç UZUN’un tanıtımıyla gerçekleşen Oryantasyon eğitiminde, öğrencilere üniversitemizin amacı ve genel tanıtımı, üniversitemiz kalite süreçleri hakkında bilgiler, öğrenci ders kayıtları, sınavlar ve devamsızlık hakkında bilgiler, staj bilgilendirmesi, İME progrqamı, üniversitemiz internet sitesi, öğrencilerin tabi olacakları mevzuatlar ve yüksekokul bünyesinde görev yapan akademisyenler  ve idari personel hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda öğrencilerimizin önerilerinin dinlendiği etkinlik, soruların cevaplandırılmasıyla birlikte son buldu.