Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-05-13

Mandalı: En büyük hayalimiz üniversite



Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ercan Buluş’u ağırladı. 

HİZMETLER YAPTI

Ziyarette konuşan Buluş, 30 Mart Yerel Seçimleri’nden başarıyla çıkan ve 3’üncü kez Belediye Başkanlığı’na seçilen İrfan Mandalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade etti. İrfan Mandalı’nın Kapaklı’da önemli hizmetler yaptığını dile getiren Buluş, eğitime olan desteklerinin de yadsınamayacağını ifade etti. Buluş, Mandalı ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi.


 

EĞİTİME DE DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kapaklı Belediyesi olarak asli görevlerinin yanında eğitime de ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Mandalı “En büyük hayallerimizden biri de Kapaklı’da bir üniversite kurulmasıdır” diyerek bu konuda destek beklediklerini söyledi.

EĞİTİM YUVASI OLARAK DA ANILACAK

Mandalı, Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte önünün açıldığını ifade ederek “Kapaklı bugün itibari ile Turizm ve Sanayi Bölgesi olarak anılıyor. Kapaklı’ya ilgi her geçen gün daha da artacak” diyerek tüm bunlar ışığında Kapaklı’ya yapılacak bir Meslek Yüksekokulu ile ilçenin ayrıca eğitim yuvası olarak da anılacağını söyledi.

Kaynak: Çerkezköy Haber Gazetesi