Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2015-10-23

Kaymakamımızdan Okulumuza Akademik Destek



 

Çerkezköy Meslek Yüksekokulunda İnsan Kaynakları Yönetimi dersi veren Sayın Kaymakamımız, Lojistik Programı 2. Sınıf öğrencileri ile derslere devam ediyor.

Sayın Kaymakamımız “Yüksekokulumuz, İlçemiz için hayati bir öneme sahiptir. Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür. Bacasız sanayi de diyebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu katkıyı daha da artırmak için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız. Kaymakamlık olarak Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Tüm akademik ve idari personele bir kez daha başarılar diliyor, Yüksekokulumuzda okuyan ve mezun olmuş öğrencilerimize ve ailelerine selam ve sevgilerimi gönderiyorum.” dedi.

Çerkezköy Meslek Yüksekokulunda bu yıl açılan, programlar, akademisyenler ve öğrenciler hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Can Burak ŞİŞMAN’dan bilgi alan Sayın Kaymakamımız “Yeni Akademik Yıla başlamanın mutluluğu ile aramıza yeni kayıt yapan öğrencilerimize, İlçemize hoş geldiniz diyorum.  Eğitimin her alanıyla yakından ilgili olduğumuz gibi Akademik Eğitime de büyük önem veriyoruz. Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz, 9 program ve yaklaşık 1350 öğrenci ile bu yıl eğitime başladı. Akademik ve İdari Personel ile tüm Öğrencilerimize yeni Akademik Yılın başarı ve güzellik getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Sayın Kaymakamımız ziyaretlerine son verdi.