Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2019-05-07

Futbolda Üst Üste İkinci Kez Üniversite Şampiyonuz!



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından düzenlenen ve bağlı fakülte ve yüksekokullardan oluşan birimler ve öğrencilerin katıldığı 13. Spor Şenliği kapsamında düzenlenen Futbol müsabakalarında şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf Çemyo Futbol takımımız oldu. Zafere kadar namağlup giden takımımız, geçen yılki başarısını da tekrarlayarak büyük bir başarıya daha imza atmış oldu.


Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Futbol Takımımız, Tekirdağ’da gerçekleştirilen Futbol müsabakalarında şampiyonluğa ulaştı. Bu şampiyonlukla iki defa üst üste şampiyon olan takımımız geçtiğimiz yıl yakaladığı başarıyı tekrarlamış oldu. Takımımız final müsabakasıyla beraber toplamda dört karşılaşmaya çıkmış ve tamamından galibiyetle ayrılmasını bilmişti.


13. Spor Şenliği kazanan takım ve sporculara kupa ve madalyalarının verildiği ödül töreni ile tamamlandı. Dereceye giren takımlar ve bireysel branşlardaki sporculara kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Erdinç UZUN, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Ebru YEŞİLDAĞ ve SKS Daire Başkanı Ahmet ÖZ tarafından verildi.


Final müsabakası boyunca Takımla birlikte olan ve maçları izleyen Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Erdinç UZUN  “Öğrencilerimiz büyük bir azim ve gayretin sonucu önemli bir zafer elde etmişlerdir. Kazandıkları başarıyla bizi gururlandıran Çemyo Futbol Takımımızı en içten dileklerimle kutlarım.” diye konuştu.

Futbol Takımımız: Ertuğrul AYHAN, Alican YALÇIN, Muhammed Buğrahan KOF, Satılmış YALÇIN, Furkan DOKGÖZ, Alican DEMİRCAN, Halil Sergen ÇETİN, Cem ÖZSOY, Muhammed Emin ERKAN, Furkan YILMAZ, Berk Haşim ODABAŞI, Ömer Faruk ÖZKAN, Emre KIYAK, Yusuf AKBAŞ, Emre DÖNMEZ