Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2020-06-02

COVID-19 salgını dolayısı ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları hakkında bilgilendirme



 

COVID-19 salgını dolayısı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları hakkında görüşmeler yapılarak ekleri ile birlikte aşağıdaki kararlar oy birliği ile alınmıştır.

  • 20.05.2020 tarihli Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ilgili Senato kararı uyarınca zorunlu veya isteğe bağlı stajların Meslek Yüksek Okullarında ödev uygulaması şeklinde gerçekleştirilecektir.

STAJ BAŞVURULARININ YAPILMASI15-19 Haziran 2020

  • Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksek Okulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi gerekir.
  • Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenmesi: 

Programların Staj Konuları:

Konum seçimi Başvuru Dilekçesinde belirtmelisiniz. Ayrıca, Staj Amiriniz belli olduğunda ödev içeriği konusunda irtibata geçmelisiniz.

STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ22-26 Haziran 2020
  • Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrenciler 26 Haziran 2020 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir. Staj başlangıç tarihi 29 Haziran 2020'dir. Öğrenciler 40 iş günü staj zorunluluklarını göz önünde bulundurmak koşuluyla 40 günden önce (Hafta Sonları Dahil) ödevleri teslim edilemez. (07 Ağustos 2020 tarihi sonrası Staj Ödevleri gönderilebilir) Öğrencilerin Program Danışmanının (Staj Amiri) önerileri doğrultusunda Staj Ödevini hazırlar.  
STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ: 21 Ağustos 2020 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir.
  • 21 Ağustos 2020 tarihinde staj dosyalarını ALMS sistemine yüklemeli veya ilgili Program Danışmanının (Staj Amiri) e-mail adresine mail atmalıdırlar. 
STAJ YERİNE GECEÇEK ÖDEVLER
  • Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır. 

FORMLAR