Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-03-14

Bulgar akademisyenlerinden ÇEMYO’ya ziyaret



Bulgaristan’da bulunan Angel Kanchev Üniversitesi akademisyenleri Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu ziyarete ettiler.

Bulgaristan’da bulunan Angel Kanchev Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü müfettişi Nevin Hebibova ve Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç. Dr. Krasimir Velikov Martev, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu ziyarete ederek öğrencilere Angel Kanchev Üniversitesi’ni tanıttı.

ÇEMYO’YU ZİYARET ETTİLER

Dün saat 16.30’da gerçekleşen ziyarette Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu müdürü Yard. Doç. Dr. Ercan Buluş tarafından karşılanan Bulgaristan’lı akademisyenler, bir süre Buluş ile sohbet ettikten sonra ÇEMYO öğrencileri ile bir araya geldi. Angel Kanchev Üniversitesi ile ilgili olarak öğrencilere bilgi veren Angel Kanchev Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü müfettişi Nevin Hebibova ve Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç. Dr. Krasimir Velikov Martev öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Kaynak: 11 Mart 2014, Perşembe Çerkezköy Bakış Gazetesi