2023-01-30

2022-2023 Güz Dönemi Tek Ders Sınavı Başvuruları

2022-2023 Güz yarıyılı, Tek Ders Sınavı tüm bölümlerimiz için 8 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 14:00'te yapılacaktır.

• Aşağıda verilen bağlantıdan dilekçeyi çıktı alıp doldurarak elden öğrenci işlerine getirebilir ya da  dilekçeyi çıktı alıp doldurarak veya  dilekçenin tamamı elle yazılarak imzalanması taratıp veya resmini çekerek 6 Şubat 2023 Pazartesi saat 17:00'e kadar cerkezkoymyo@nku.edu.tr mail adresine iletilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır. (Mail üzerinden gönderilen dilekçelerin en geç tek ders sınav günü öğrenci işlerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.)
  • Tek ders sınavı dilekçesi için tıklayın.
  • Dikkat: Bir öğrencinin tek ders sınavına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış ve devam şartını sağlamış  olması gerekir.