2022-06-27

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Tek Ders Başvuruları

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında mezun olabilmeleri için Tek Dersi kalan öğrencilerimizin;

• Tek Ders Sınavına girebilmek için 18 Temmuz 2022 Pazartesi Günü saat 17:00'a kadar dilekçe ile başvuru yapmanız gerekmektedir.
  • Aşağıda verilen bağlantıdan dilekçeyi çıktı alıp doldurarak elden öğrenci işlerine getirebilir ya da  dilekçeyi çıktı alıp doldurarak veya  dilekçenin tamamı elle yazılarak imzalanması taratıp veya resmini çekerek  18 Temmuz 2022 Pazartesi saat 17:00'e kadar cerkezkoymyo@nku.edu.tr mail adresine iletilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan müracaatlar dikkate alınmayacaktır. (Mail üzerinden gönderilen dilekçelerin en geç tek ders sınav günü öğrenci işlerine elden teslim edilmesi gerekmektedir.)
  • Tek Ders Sınavı tüm bölümlerimiz için 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te yapılacaktır.
  • Tek ders sınavı dilekçesi için tıklayın.

Dikkat: Bir öğrencinin tek ders sınavına girebilmesi için, ilgili dersi daha önce almış ve devam şartını sağlamış  olması gerekir.