2021-06-09

2020-2021 Yaz Dönemi Staj Takvimi

Üniversitemiz Senatosunun 19.02.2021 tarih 02 oturum 05 sayılı kararının 10. maddesine göre, 2020- 2021 Bahar Yarıyılı ara dönem stajları (Cumhurbaşkanlığı Staj Seferbirliği başvurusu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programı haricindeki) ödev/proje teslimi şeklinde yapılacaktır.

Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin staj başvuru formunu doldurarak 21.06.2021 - 30.06.2021 tarihleri arasında cerkezkoymyo@nku.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında, öğrenciler tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi UZEM Sistemine yüklenecektir. Staj ödevini oluşturacak evrak; Kapak Sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve şablon ödev sayfalarından oluşmaktadır.

Önemli Tarihler:
STAJ BAŞVURULARININ YAPILMASI:  21 - 30 Haziran 2021
  • Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksek Okulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi gerekir.

STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: 05 - 09 Temmuz 2021
  • Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrenciler Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.
  • Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenip ilan edilecektir.

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ: 20 Ağustos 2021 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir.
  • 20 Ağustos 2021 tarihinde staj dosyalarını ALMS sistemine yüklenmeli ve ilgili Program Danışmanının (Staj Amiri) e-mail adresine mail atılmalıdır.

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLER
  • Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

Başvuru ve Ödev Hazırlama Formları için tıklayın

Staj Konuları