Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2021-03-18

2020-2021 Bahar Yarıyılı Ara Dönem Staj Takvimi



 
Üniversitemiz Senatosunun 19.02.2021 tarih 02 oturum 05 sayılı kararının 10. maddesine göre, 2020- 2021 Bahar Yarıyılı ara dönem stajları ödev/proje teslimi şeklinde yapılacaktır. Ara dönem stajına "derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler ve derslerini tamamlamamış ancak hiçbir derse devam mecburiyeti olmayan öğrenciler başvurabilecektir.
 
Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin staj başvuru formunu doldurarak 22.03.2021 - 02.04.2021 tarihleri arasında cerkezkoymyo@nku.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.
 
Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında, öğrenciler tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi UZEM Sistemine yüklenecektir. Staj ödevini oluşturacak evrak; Kapak Sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve şablon ödev sayfalarından oluşmaktadır.
 
Önemli Tarihler:
STAJ BAŞVURULARININ YAPILMASI: 22 Mart- 02 Nisan 2021
  • Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksek Okulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksek Okulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi gerekir.
 
STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: 06-09 Nisan 2021
  • Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrenciler Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.
  • Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenip ilan edilecektir.
 
STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ: 28 Mayıs 2021 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir.
  • 28 Mayıs 2021 tarihinde staj dosyalarını ALMS sistemine yüklenmeli ve ilgili Program Danışmanının (Staj Amiri) e-mail adresine mail atılmalıdır. 

 

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLER
  • Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksek Okullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır. 

 

Başvuru ve Ödev Hazırlama Formları için tıklayın