2021-04-07

2020-2021 Bahar Yarıyılı Ara Dönem Staj Başvuru Sonuçları

Derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler veya derslerini tamamlamamış ancak, hiçbir derse devam mecburiyeti olmayan öğrenciler için açılan ara dönem staj başvuruları değerlendirilmiş olup, başvurusu uygun bulunan öğrencilerin listesi aşağıdaki listede yer almaktadır.

Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında, öğrenciler tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi UZEM Sistemine yüklenecektir. Staj ödevini oluşturacak evrak; Kapak Sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve şablon ödev sayfalarından oluşmaktadır.

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ: 28 Mayıs 2021 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir. Staj ödev dosyaları öğrenci tarafından UZEM / ALMS sistemine yüklenmelidir.

Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin program danışmanları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2020-2021 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Staj Başvuru Listesi için tıklayınız.

Form No 1. Staj Dosyası için tıklayınız.

Form No 3. Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Staj Günlüğü için tıklayınız.