Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2021-03-02

2020-2021 Akademik Yılı Ek Sınav Duyurusu



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 16/6 maddesine göre Üniversitemize 2017 yılında kayıt yaptıran, azami öğrenim sürelerini doldurmuş olmalarına rağmen mezun olamayan son sınıf öğrencilerinin, devam almış olmak koşuluyla, başarısız oldukları tüm dersler için 2 (iki) ek sınav hakkı bulunmaktadır. (Devamsızlıktan kalınan veya öğrenim süresi içinde hiç alınmamış olan dersler için ek sınav hakkı bulunmamaktadır.)
 
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında yapılacak olan ek sınava başvuracak öğrencilerin 11 Mart 2021 tarihine kadar aşağıda yer alan dilekçe örneğini doldurup, imzalayıp, taratıp ya da fotoğrafını çekip Meslek Yüksekokulumuzun cerkezkoymyo@nku.edu.tr elektronik posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Dilekçesini göndermeyen öğrenciler ek sınava katılamazlar.
 
Ek sınavlar Uzaktan Eğitim Sistemi (ALMS) üzerinden yapılacak olup, ek sınav tarihlerine E-Üniversite Otomasyon sisteminden ulaşabileceğiniz gibi web sitemizde de ayrıca duyuru yapılacaktır.
 
Yapılacak ek sınavlar sonunda başarısız olduğu, devam alamadığı veya hiç almadığı derslerin toplamı 6 (altı) ve üzerinde olan öğrencilerin Üniversitemiz ile ilişiği kesilecektir.
 
Aşağıda belirtilen tarih aralığında yapılacak ek sınavlara girebilmek için 11.03.2021 tarihine kadar aşağıda yer alan dilekçe örneğini elektronik posta adresine göndermeleri gerekmektedir.
 
Ek sınavlara girme hakkına sahip öğrenciler ve ilgili derslerin listesi ile ayrıntılı sınav programı, web sitemizde ilan edilecektir.
 
Ek Sınav Tarihleri:
  • 15-19 Mart 2021
  • 22-26 Mart 2021
 
Dilekçe Örneği için tıklayın.