Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2020-06-15

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Final Sınavı



 

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Final Sınavı Tarih ve Saat Bilgileri için tıklayın.

Ortak Dersler (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve Yabancı Dil II) için tıklayın.

  • Sınav süresi 30 dakika olan bir sınav için 1 saatlik bir süreniz vardır. Örneğin 11:00'daki bir sınav 11:05'te başlamanız durumunda 30 dakikalık süre başlar. Beklenmedik bir olay olması durumda (elektrik kesilmesi, internet kesintisi vb.) 1 saat içinde kaldığınız yerden sınava devam edebilirsiniz. 1 saat dolması halinde yeni sınav planlaması yapılacaktır. 
  • Ödevler ve yazılı sınavlar sisteme "Ödev" olarak eklenecektir. Ödev gönderimi konusunda Ödev gönderimi hususundaki kriterler Öğretim Görevlilerimiz tarafından belirlenecektir (word, resim veya istediğiniz bir formatta ödev isteyebilirsiniz.) Ancak LMS sistemine yüklerken tek dosya ve ayrıca PDF veya ZIP dosyalarını olarak yükleyebilirler. Bir ZIP uygulaması sayesinde bir veya birden fazla dosyayı sıkıştırabilirsiniz.
  • Ödevi resim formatında gönderecek öğrenciler "Paint" veya benzeri programı kullanıp "Yeniden Boyutlandır" yapıp resmin boyutunu yatayda 1024 yapıp ("En Boy Oranını Koru aktif olsun") resmi kaydetsinler ve okunurluluğu kontrol etsinler. Büyük boyutlu resimlerde gönderim sırasında sorun yaşanabilir. Sorun yaşandığı takdirde ödevler Öğretim Görevlimizin mailline gönderilebilir. 
  • Sınavlarınızın saat kontrolünü https://lms.nku.edu.tr/ adresi üzerinden yapın. 

Sınavlarınızda başarılar...