Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2017-04-05

ÇEMYO, ÖSYM Koordinasyon ve Başvuru Merkezi Oldu



 

ÖSYM SINAV BAŞVURULARI ÇEMYO'YA...

ÖSYM tarafından yapılan KPSS, ALES, YÖKDİL, YDS, e-YDS, YGS, LYS, DGS ve İSG gibi tüm sınavlar için, ÖSYM Çerkezköy Başvuru Merkezi olan Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuza başvuru yapabilirsiniz.

Mart ayında yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ortaöğretim) için Çerkezköy’de sınav yapma kararı alan Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Çerkezköy Koordinatörlüğü’ne atama yaptı.

Yapılan açıklamaya göre ÖSYM Çerkezköy Koordinatörlüğü’ne Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman atanırken, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu da koordinasyon ve başvuru merkezi olarak belirlendi.
 
ÇEMYO BAŞVURU MERKEZİ OLDU
Konu ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (ÇEMYO) Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte, sınavın yapılacağı okulları belirlemek için çalışma başlattıklarını ifade etti. Şişman, ÖSYM tarafından yapılacak tüm sınavlara girecek adayların aday başvurularını bu noktadan yapabileceklerini ifade etti. Sınav merkez binasının meslek yüksekokulu olduğunu söyleyen ÇEMYO Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, sınavların öncelikli olarak lise ve ortaokul binaları olmak üzere 20-25 noktada yapılacağını kaydetti. Şişman ayrıca Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’dan yaklaşık 5-6 bin adayın müracaat edeceklerini öngördüklerini de belirtti.

Bu haber Çerkezköy Bakış Gazetesi'nin ürünüdür.