Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2024-03-08

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü “Terörle Mücadele” Şube Müdürlüğü tarafından Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik Terörle Mücadele semineri düzenlendi.



 
Farkındalık yaratmak ve terörle mücadele konusunda Meslek Yüksekokulumuz Programlarında okuyan öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla; Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Personelleri tarafından terörle mücadele, bağımlılığın bireysel ve toplumsal zararları ile bu kapsamda yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler verildi. Özellikle üniversite öğrencilerine uygulanan tuzak ve yöntemler üzerinde durularak, polisin her zaman gençlerin yanında yer aldığını özenle vurguladılar.
 
Öğrencilerimize terör örgütlerinin nasıl yapılandıkları, hedef kitle olarak kimlerle iletişim kurdukları ve hangi hususlara dikkat etmeleri konusunda bilgiler paylaşılarak farkındalık oluşturulan seminer de sinevizyon gösterimlerinin ardından Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Müjgan YILMAZ’ ın Teşekkür Belgesi takdimiyle son buldu.