2024-03-31

Kadının Bilinci Toplumun Gücü

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin, Tekirdağ Barosu ile birlikte organize ettiği “Kadının Bilinci Toplumun Gücü” konulu program, Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU
öğrencilerinin yanısıra Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Çerkezköy Şube Başkanı Nigar SOYAK ile Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) Başkanı Zeynep BOZKURT da katılım gösterdi.

PLAKET TEKDİM EDİLDİ
Programda, kadının aile içerisindeki sorumluluklarından, iş hayatında karşılaştıkları zorluklara, sosyal hayatta karşılaştığı engellerden kadın cinayetlerine kadar pek çok konu birçok boyutuyla ele alındı. Dinleyicilerden gelen soruların da yanıtlandığı program Av.Fatma Delal DAĞ ve Av.Damla Nur ERCAN’a plaket takdimiyle son buldu.