2020-03-12

“Uyuşturucu Kullanımını Yasal Boyutu” Konulu Seminer düzenlendi

Tekirdağ Narkotik Şube Müdürlüğünden Mehmet ÖZDOĞAN ve Mustafa KILIÇ tarafından seminer verildi.

Çerkezköy Emniyet Müdürü Sertan TOPKAYA da seminere katılarak bağımlılık ile ilgili bilgiler verdi. Üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Seminerde uyuşturucunun zararları, cezaları ve kullanım ile ilgili bilgiler verildi. ÖZDOĞAN, emniyet teşkilatı olarak madde bağımlılığıyla yılmadan, kararlılıkla mücadele ettiklerini belirtti. Sunumlarını madde bağımlısı insanların yaşamlarından kesitlerin olduğu videolarla destekleyen ÖZDOĞAN, katılımcıların konu ile ilgili sorularını yanıtlayarak merak edilenlere açıklık getirdi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN, katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mehmet ÖZDOĞAN ve Mustafa KILIÇ’a Teşekkür Belgesi takdim etti.