2019-09-30

İtfaiyecilik Haftası: Yüksekokulumuzdan ÇOSB’ye Ziyaret

25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası kapsamında, Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Erdinç UZUN, Müdür Yardımcılarımız Öğr.Gör.Gökçe KEMAN ve Öğr.Gör.Müjgan YILMAZ, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Özgün GEYİKTEPE, İş Sağlığı ve Güvenliği Öğr. Gör.Gülsüm TURAN, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı Öğr.Gör.Hakan GÜL Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürü Mehmet ÖZDOĞAN’ı ve ÇOSB İtfaiyesini ziyaret ettiler. Müdürümüz, Yüksekokulumuzun Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı destek veren ÇOSB’sine teşekkür etti. Ayrıca, Sayın ÖZDOĞAN’la görüş alışverişinde bulunan Müdürümüz, halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla görevlerini ifa eden itfaiye teşkilatının bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak, canla başla, özveriyle çalışan ÇOSB İtfaiye teşkilatının da İtfaiye Haftasını kutlayarak iyi dileklerde bulundular. Ardından ÇOSB İtfaiyesinin emektarları ile görüşülüp ziyaret tamamlandı.