Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2020-01-02

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Özel Eğitim Çocuklarına Mutluluk Kucağı



 

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Öğrencileri, Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu yönetimi tarafından gerçekleştirilen “Engelsiz Hayatlar” projesine katkı sağlamak, Özel Eğitim öğrencilere yönelik farkındalığı artırmak amacıyla ziyarette bulundu.

Proje kapsamında “Giyim Atölyesi” aktivitesine giyim, oyuncak ve kırtasiye ürünlerinden oluşan hediyeleriyle katkı yapan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Topluluğu üyesi öğrencilerimiz Sena ÇELEBİ, Melek ÖZTAŞ ile Topluluk Üyesi Öğrenciler, minik kardeşlerini hocaları nezaretinde ziyaret ederek, üniversite topluluğu gençleri hazırladıkları yaşam becerileri ve etkinlikleri uygulayıp, yakından ilgilendiler. Anaokulu öğrencileri ile mutlu bir gün geçiren Üniversite öğrencileri kendilerinin de bu projede yer almaktan ve çocuklarla zaman geçirip onlara katkı sağlamaktan çok mutlu olduklarını ve sık sık ziyaret etmek istediklerini belirttiler.

“Engelsiz Hayatlar” projesi kapsamında gerçekleştirilen farkındalık ziyaretine Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN, topluluk kurucusu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan YILMAZ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökçe KEMAN, Öğr. Gör. Selin BAHAR ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencilerinin projeye katkı sağlamasında desteklerini esirgemeyen Emniyet Mensubu Hüseyin ERİM’de öğrencilere eşlik etti.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN Özel çocuklarımızın daha huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için aldıkları eğitimin yanısıra Üniversitedeki öğrencilerimizle onları buluşturup farkındalık yaratmanın önemine vurgu yaparak, böyle anlamlı bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Projeye katkılarından dolayı Proje Koordinatörü Hale ALTIN’a, Okul Müdür Vekili Gül YAYDEMİR’e ve katkı sağlayan tüm Eğitimcilere Üniversite adına ayrıca teşekkürlerini iletti. Ziyaret esnasında proje ve anaokulundaki eğitim faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Okul Müdür Vekili Gül YAYDEMİR ve proje koordinatörü Anaokulu öğretmeni Hale ALTIN ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yüksekokul yönetimi ve öğrencilerine teşekkür ettiler.