2019-04-05

Huzurevi Sakinlerine Anlamlı Ziyaret

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Çorlu Huzurevi’ne ziyarette bulundular. Programa, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN ve öğretim görevlilerinin yanı sıra, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Recep ÇALIŞKAN,  Optimed Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi Yöneticisi Metin DEMİRTAŞ’ da katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren ziyarette hoş sohbetin yanı sıra ufak bir eğlence ile huzurevi sakinleri ve öğrenciler moral buldular. Gençliğin enerjisiyle yaşlıların hayat tecrübelerini bir araya getirerek iki taraf içinde önemli bir paylaşım sağlayan ziyaret kapsamında öğrenciler, sıcak ve samimi bir ortamda huzurevi sakinlerinin hayat hikayelerini dinleme imkanı buldular.

Zamana meydan okurcasına birer çınar gibi dimdik ayakta duran huzurevi sakinleri öğrencilerle çok güzel zaman geçirdiklerini, bu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini, kendilerini zaman zaman ziyaret ederek unutmayan Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna teşekkürlerini ilettiler.