Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2019-05-09

Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Mezuniyet Töreni, 3 Mayıs Cuma günü Üniversitemiz Stadyumunda yapıldı.

    Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Vergi Mahkemesi Başkanı Volkan ERDOĞDU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Üniversitemizin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Enver DURAN, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, İl Jandarma Komutanı Jan. Alb. Şahin KARAKAŞ, İl Emniyet Müdür V. Serkan ÜSTÜN, Tekirdağ İlinin mülki ve idari temsilcileri, akademisyenler ve mezunların aileleri katılımıyla coşkuyla kutlandı.

    Tören Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başta olmak üzere, Üniversitemizin akademik kadrosunun geçişiyle başladı.

    Ardından tüm fakültelerin ve yüksekokullarının öğrencileri geçiş düzenleyerek, protokolü ve ailelerini selamladılar. Üniversitemiz Halk Dansları Topluluğunun sergilediği halk oyunları gösterisi büyük alkış aldıktan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından gelen tebrik ve kutlama mesajları iletildi.

    Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında mezun olan öğrencileri, ailelerini ve meslektaşlarını tebrik ederek “Öğrencilerimizin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde edindikleri deneyim ve donanım gelecekte yol gösterici bir klavuz olacaktır” dedi.  

    Konuşmaların ardından fakülte ve yüksekokullardan birincilikle mezun olan öğrenciler yaş kütüğüne isimlerini çaktılar. Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren birinci Zeynep YERLİKAYA, ikinci Muhammed Hanifi ORUÇ ve üçüncü olan Neslihan ULU’ya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Erdinç UZUN ile birlikte diplomalarını ve hediyelerini takdim ettiler. Hediyelerin verilmesinin ardından mezun öğrencilerimiz keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.

    Kep atma töreninin ardından Meslek Yüksekokulumuz mezunlarına akademisyenlerimiz tarafından diplomaları takdim edilerek her bölümde dereceye giren öğrencilerimize Hocaları tarafından plaket ve hediyeleri takdim edilerek kutlandı.