2020-02-11

Çerkezköy İlçe Gençlik Merkezinden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Çerkezköy İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Emrah BARAN ve Gençlik Liderleri Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Erdinç UZUN’u makamında ziyaret etti.

Sayın BARAN, Gençlik Merkezi bünyesinde; kütüphane, müzik atölyesi kitap kafe ve çok amaçlı salon bulunduğundan, çeşitli alanlarda gençler için kültürel faaliyetlerin yer aldığına değindi.

7-29 yaş arası çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde değerlendirmeleri açısından Gençlik Merkezinden yararlanabileceklerini belirterek Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat yarışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Müdürümüz Doç. Dr. Erdinç UZUN, Gençlik Merkezi ile birlikte ortak projelerde yer alabileceklerinden bahsederek, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.