Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2014-04-08

Çerkezköylü hayırseverlerden Yüksekokul yönetimine ziyaret



Eğitime yaptıkları katkılarla Çerkezköylüler’in gönlünde taht kuran hayırsever işadamı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

ÇERKEZKÖY’E ZENGİNLİK KATIYORSUNUZ

Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Buluş, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Özlem Göksel Berkdemir ve Yüksekokul Sekreteri Gülsüm Tekin ile sohbet eden Serkan-Müjgan Karagöz çifti, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun, hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği etkinliklerle ilçedeki sosyal hayata büyük zenginlik kattığını söyledi. Hayırsever İşadamı Serkan Karagöz, ihtiyaç duyduğu her alanda Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na destek vermeye hazır olduklarını da dile getirdi.


GÜZEL BİR ESER KAZANDIRDINIZ

Karagöz Ailesi’nin, ilçedeki eğitime ve özellikle fiziksel engeli bulunan ‘özel gereksinimli’ bireylere katkılarını takdirle izlediklerini belirten Yüksekokul Müdürü Buluş da “Özel gereksinimli öğrenciler için yaptığınız okul, ilçemizde büyük bir fonksiyon üstleniyor. Engelli öğrencilerimiz burada rahatça eğitim almaları aileleri için de büyük bir mutluluk kaynağı oluşturuyor. İlçeye sizin adınızı taşıyan önemli bir eser kazandırdınız.” Diyerek, Karagöz çiftine teşekkür etti.


 

ANLAMLI HEDİYE

Ziyaretin ardından İşadamı Serkan Karagöz, üzerinde Çanakkale’de şehit düşen Çerkezköylüler’in isimlerinin yer aldığı bir tabloyu Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Ercan Buluş’a hediye ederken, Buluş da, misafirlerine Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nun 20. Kuruluş Yıldönümü rozetini takdim etti. Ziyarette, Karagöz çiftine,  Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Serdar İş de eşlik etti.

 

Kaynak: Çerkezköy Bakış Gazetesi, 04 Nisan 2014 Cuma