2019-02-27

Çemyo Müdür’ü UZUN’dan Çerkezköy OSB’ye Ziyaret

Çerkezköy MYO Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Müdürü Mehmet ÖZDOĞAN’a çalışma ziyaretinde bulundu.

ÇOSB Müdürü ÖZDOĞAN sanayinin yaşadığı teknik ve ara eleman açığına dikkat çekerek Meslek yüksekokulunda yetişen insan kaynağının daha fazla sanayi ve iş dünyası odaklı olmasının önemini vurguladı.

Doç. Dr. Erdinç UZUN, Üniversite-Sanayi işbirliğini çok önemsediklerini belirterek, bölgenin dinamiklerini harekete geçirmede üniversiteler ve sanayinin ortak projeler üretmesinin, yeni sinerjilerin ortaya çıkarılması açısından son derece önemli olduğunu, bu maksatla büyük bir gayret içinde olduklarını belirtti.  Bu doğrultuda Meslek Yüksekokullarındaki eğitim anlayışının mesleki ve teknik eğitim üzerine daha fazla yoğunlaşması gerektiğini belirten Doç. Dr. Erdinç UZUN, ÇOSB Müdürü ÖZDOĞAN ve Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan İNCE ile Çerkezköy Meslek Yüksekokulunda teknik bölümlerin açılması konusunda istişarelerde bulundu.