2016-12-15

Çerkezköy Kaymakamı'ndan Yüksekokulumuza Veda Ziyareti

1 Aralık 2016 tarihinde yayınlanan Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İstanbul’un Sultanbeyli İlçesi’ne atanan Çerkezköy Kaymakamı Sayın Metin Kubilay, Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Can Burak Şişman’a veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Kubilay, görev yaptığı süre içerisinde Çerkezköy Meslek Yüksekokulu idarecileri ile tam bir eşgüdüm içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, Yüksekokul Müdürümüz Can Burak ŞİŞMAN ve Müdür Yardımcımız Taha ASLANLI’ya teşekkür etti. Kaymakam Kubilay’a yeni görevinde başarılar dileyen Yüksekokul Müdürümüz Can Burak ŞİŞMAN “İhtiyaç duyduğumuz her an, maddi-manevi desteklerinizi yakından hissettik. Bu desteğinizi, okulumuzda Kamu Yönetimi dersi vererek sürdürdünüz. Dolayısıyla, biz hem İlçe Kaymakamımızı, hem de bir hocamızı uğurluyoruz. Yeni görev yerinizde size başarılar diliyoruz.” diyerek, Kaymakam Kubilay’a, katkılarından dolayı teşekkür etti. Kubilay, ziyaretin ardından, okulumuz idareci ve öğrencileri tarafından alkışlarla uğurlandı.