2020-02-26

Çemyo Trakya Kariyer Fuarında

Trakya Kariyer Fuarı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları ofisinin önderliğinde, Trakya Bölgesinde ilk defa, Trakya Üniversitesinin ev sahipliğinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi paydaşlığında yapılan "Kariyer Her Yerde Etkinliği", 24-25 Şubat 2020 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde Kariyer ve İstihdam Fuarı gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müjgan YILMAZ ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökçe KEMAN’ ın eşliğinde fuara katıldılar. Öğrencilerimizin yoğun ilgisinin gerçekleştiği fuarda, hem kariyerleri adına hem katılımcı firmalar ile birebir görüşme, staj ve iş pozisyonlarını tanıma fırsatı buldular.