2018-04-27

Çerkezköy MYO Üniversite Şampiyonu oldu

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasına katılan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı, Üniversite Şampiyonu oldu. İlk maçını Ziraat Fakültesi ile yapan Çerkezköy ekibi, rakip takımı 10-3 gibi net bir skorla yenerek turnuva dışına itti. İkinci maçını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile yapmak için sahaya çıkan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Futbol Takımı, rakip takip takımın sahaya çıkmaması üzerine hükmen 3-0 galip sayıldı. Daha sonraki maçlarını da kazanan Çerkezköy ekibi, yarı final maçında Şarköy Meslek Yüksekokulu’nu 2-1 yenen Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Futsal Takımı, finalde Marmara Ereğlisi takımı ile karşı karşıya geldi. Turnuva boyunca, sert defansı ile dikkat çeken rakip takımı ilk yarıda peşpeşe bulduğu 3 gol ile demoralize eden Çerkezköy ekibi, maçı 9-5 kazanarak, Üniversite genelinde şampiyon oldu. Çerkezköy MYO Futbol Takımı’nı tebrik eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Can Burak ŞİŞMAN “Zorlu bir maratonun ardından, büyük bir başarı elde ettiniz. Hepinizi canı gönülden kutluyorum.” diye konuştu.