2018-01-09

‘Stresle Mücadele Yöntemleri’ semineri

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu ile Çerkezköy Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Stresle Mücadele ve Stresle Baş Etme Yöntemleri” konulu seminer düzenlendi. Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Psikolog Mihriban Kırcalı ile Uzm. Dr. Ülkü Sur Ünal konuşmacı olarak katıldı. Öğrencilerden gelen soruların da yanıt bulduğu programın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, programın öğrenciler açısından çok verimli geçtiğini gözlemlediğini vurgulayarak “Yoğun iş tempolarına rağmen, davetimize icabet ederek, öğrencilerimizi bilgilendiren Psikolog Mihriban Kırcalı ve Uzm. Dr. Ülkü Sur Ünal hocalarımıza çok teşekkür ederim. Öğrencilerimize dönük yeni etkinlik ve eğitim programlarını gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.