2014-03-12

ÇEMYO Bulgar Heyeti ağırlayacak

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu bugün sınırötesinden gelen akademisyenlere ev sahipliği yapacak.

Hem öğrencilerle hem  de yüksekokul eğitim kadrosu ile bir araya gelecek olan heyete ilişkin bilgi veren Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Ercan Buluş şunları söyledi: “Bulgaristan Ruse “Angel Kanchev” Üniversitesi heyeti, üniversitelerini tanıtmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere 12.03.2014 Çarşamba günü saat 16:30’da  yüksekokulumuzu ziyaret edecek. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu D 5 Salonu’nda gerçekleşecek ziyarete Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mihail Petkov İliev, Yabancı Öğrenciler Bölümü Müdürü Doç.Dr. Krasimir Velikov Martev ve Yabancı Öğrenciler Bölümü Müfettişi Nevin Hebibova’dan oluşan Bulgar heyeti katılacak. Heyet yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitelerini neden tercih etmesi gerektiğini, fiziki ve teknik imkanları ve yabancı uyruklu öğrencilerin başvuru koşulları hakkında öğrencilere ve akademik personele bilgi verecek.”