Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2017-11-30

Çerkezköy MYO’da Anlamlı Buluşma



 

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ikinci sınıf öğrencileri ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri’ dersi kapsamında, Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu birinci sınıf öğrencisi 101 minik çocuğu misafir etti. 

 

PROGRAM DÜZENLENDİ

Gün boyu okulda üniversiteli ağabeyleri ve ablalarıyla eğlenceli vakit geçiren minik öğrenciler için daha sonra Yüksekokul Konferans Salonu’nda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, Yönetim Kurulu Üyeniz Yrd. Doç. Erhan Gezer, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Taha Aslanlı, Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu Müdürü Mehmet Öz, öğretim görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN “Bugün eğitim hayatının ilk dönemini yaşayan ilkokul birinci sınıf öğrencelerimizle, eğitim hayatlarının son evresini yaşayan, yüksekokul öğrencilerimizin buluştuğu güzel bir etkinlik oldu. Kapaklı Kaymakamımız Sayın Mehmet Yüzer başta olmak üzere Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Tahsin Nalbant ve İlkokul Müdürümüz Murat Öz’e, bu etkinliğin organizasyonunda görev alan başta dersin hocası Dr.Emel Demir ASKEROĞLU olmak üzere, bütün öğretim görevlisi arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

DUYGULANDIM

Projenin güzelliğinden ve samimiyetinden son derece etkilendiğini söyleyen Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer de “Ben aynı zamanda, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda İngilizce derslerine giriyorum. Ben de bu kurumun, fahri de olsa bir hocası olmaktan gurur duyuyorum. Bu projede emeği geçen bütün öğrencilerimize, sponsorlarımıza, hocalarımıza, okulumuzun değerli yöneticilerine hepsine tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah bu daha güzel başlangıçların ilk adımı olur.” şeklinde konuştu.

 

HEDİYELERLE UĞURLADILAR

Program, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, kardeş okul olarak seçtikleri Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu’nun tüm birinci sınıf öğrencilerine, mont ve bot hediye etmesiyle son buldu.