2018-10-30

Tugay Komutanımızdan Yüksekokulumuz''''a Ziyaret

Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ, Yüksekokul Müdürümüz Prof.Dr.Can Burak Şişman'a iade-i ziyarette bulundu. Ziyaretinden ötürü Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ'ne teşekkür eden Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Can Burak ŞİŞMAN, okulumuz bünyesindeki bölümler ve öğrenci sayıları hakkında bilgi verdi. 6 ayrı programda 1300'ün üzerinde öğrencinin eğitim gördüğünü ifade eden Prof.Dr.Can Burak ŞİŞMAN, gerçekleştirilen son üniversite sınavında yüzde 96 doluluk oranına ulaştıklarını söyledi. Eğitim kalitesinin ülkenin geleceğine doğrudan etki ettiğine vurgu yapan Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ, "Kendisini yetiştirmiş, donanımlı gençlere ülkemizin ihtiyacı var." diye konuştu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından, Yüksekokul binasını gezen Tuğgeneral  Ahmet ÖMERCİKLİ, Yüksekokul'da karşılaştığı tablonun kendisini mutlu ettiğini söyledi.