Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2022-09-30

Mezun Öğrencimiz Bizlerle...



 

Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2011-2012 Akademik Yılı mezunu olan öğrencimiz Özlem SOYTÜRK; sektöre ilişkin deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. 
 
2011-2012 Akademik Yılı’nda deneme amaçlı başlayan “Sektör Tümleşik Eğitimi” kapsamında İstanbul Silivri’de bulunan; HAZNEDAR DURER REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET A.Ş.’de son sınıf öğrencisi olarak işe başlayan SOYTÜRK; halen aynı fabrikada Kalite Güvence Müdürü olarak iş hayatına devam etmektedir. 
 
Söyleşide ilk olarak söz alan SOYTÜRK, "Bugün gelmiş olduğum noktada bilgi ve tecrübelerini bizden esirgemeyen hocalarımın ve Üniversitemizin büyük katkıları vardır" diyerek, öğrencilere Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim aldıkları için çok şanslı olduklarını belirtti. Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda aldığı eğitime ve daha sonra bugüne kadar nasıl bir yol izlediğine değinen SOYTÜRK, önemli olanın yaratıcı projeleri gerçekleştirecek kararlılık ve özgüvene sahip olmak olduğunu da sözlerine ekledi. 
 
HAZNEDAR DURER REFRAKTER MALZEMELERI SANAYI VE TICARET A.Ş.’de öğrenci olarak işe başlayan SOYTÜRK, TNKÜ'den mezun olduktan sonra 1O yıldır kendini sürekli geliştirdiğini belirterek, öğrencilerin ellerine geçen her fırsatı değerlendirmeleri gerektiği üzerinde durdu. 
 
Söyleşi soru cevap bölümünün ardından sona erdi.