2019-03-20

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri, kardeş okul olarak seçtikleri Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Minik öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Yüksekokul öğrencileri, yanlarında getirdikleri hediye paketlerini öğrencilere takdim etti. Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Erdinç UZUN, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İrfan DANIŞMAZ, Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bölüm Başkanı Dr.Emel DEMİR ASKEROĞLUHalkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğretim Görevlisi Taha ASLANLI ve Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Murat YEŞİL’in de hazır bulunduğu programda, oyunlar oynayan yüksekokul öğrencileri ile ilköğretim okulu öğrencileri birlikte güzel anlar yaşadı. Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Erdinç UZUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan DANIŞMAZ, Karaağaç İlköğretim Okulu Müdürü Murat YEŞİL ve okul öğrencilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, programı düzenleyen Yüksekokul öğrencilerini de tebrik etti.