2019-02-14

Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Erdinç UZUN Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ’yi Makamında Ziyaret Etti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yeni atanan  Doç.Dr. Erdinç UZUN   3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ’yi  ziyaret etti.

Ziyarette  3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ ile bir süre sohbet eden  Doç.Dr. Erdinç UZUN "Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Çerkezköy her anlamda gelişmekte olan bir ilçedir. Sizler de bizim için huzur ve güvenlik noktasında cansiperane görev yapıyorsunuz. Allah vatan için milleti için görev yapan tüm mehmetçiklerimizi korusun" temennisinde bulundu.

3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet ÖMERCİKLİ, Doç.Dr. Erdinç UZUN'a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak başarlar diledi.