2018-05-02

Kamu Yönetimi dersini Çerkezköy Kaymakamımız verdi

Çerkezköy Kaymakamımız Sayın Atilla Selami ABBAN, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimizin aldığı Kamu Yönetimi Dersi’ne konuk oldu. Mülki İdare Amirlerinin görev ve sorumlulukları, Kamu Kurumlarının sevk ve idaresi, Mülki İdare ile Yerel Yönetimler arasındaki ilişkiler gibi bir çok konu hakkında öğrencilere bilgi veren Çerkezköy Kaymakamımız Sayın Atilla Selami ABBAN, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Öğrencilerin, Kamu Yönetimi’ne ilişkin bilgileri bizzat Çerkezköy’ün Mülki Amiri’nden dinleme fırsatı bulduğunu söyleyen Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof.Dr.Can Burak ŞİŞMAN “Sayın Kaymakamımıza, öğrencilerimize ayırdığı zaman ve verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederim.” dedi.