2018-05-30

RENKLİ İFTAR

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz’da görev yapan akademik ve idari personel, iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar programına Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Can Burak ŞİŞMAN, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Gürsel DİNÇ, aynı zamanda Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu Üyeleri olan Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Levent Coşkuntuna, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr.Üyesi Erhan GEZER’in yanı sıra, Hayrabolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa MİRİK, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Elif Ebru ŞİŞMAN ile Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Arzu Coşkuntuna hocamız da katıldı. Renkli sohbetlerin yaşandığı iftar programının ilerleyen saatlerine, aynı zamanda Yüksekokulumuzda Kamu Yönetimi ve Mesleki İngilizce dersleri de veren Kapaklı Kaymakamımız Mehmet YÜZER ile Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcımız Hacı ÜNAL da katılım gösterme nezaketi gösterdi.