Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2016-02-11

Yenilenen Kütüphanemiz Açıldı



 

Okulumuza yeni kazandırılan kütüphane, düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, kütüphanenin yapımında en büyük paya sahip olan Teverpan Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tever’e teşekkür etti.

NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’na yeni kazandırılan kütüphanenin açılış töreni gerçekleştirildi.

GENİŞ KATILIM YAŞANDI

NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Can Burak Şişman, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Gümüş, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Levend Coşkuntuna, Çerkezköy MYO Okul Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı ile Ali Maralcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, TEVERPAN Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tever, KYK Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Şerif Özalp ile öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Açılış öncesi okula gelen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, öğrenciler ile beraber kantinde çay içti. Öğrencilerin isteklerini ve şikayetlerini tek tek dinleyen ve uzun süre sohbet eden Rektörümüz, dilek ve şikayetleri not aldı.

“KÜTÜPHANE OLMAZSA OLMAZ”

Açılış öncesi protokol mensupları kütüphane önünde hazır bulunurken, kurdele öncesi konuşmalar yapıldı. Açılış öncesi konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, kütüphanenin olmazsa olmaz olduğunu vurguladı. Rektörümüz, “Kütüphanenin yapımını üstlenen ve ciddi anlamda en büyük paya sahip olan TEVERPAN Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tever’e teşekkür ediyoruz. Kütüphane elzem olan bir ihtiyaç ve inşallah öğrencilerimiz bu donanımlı kütüphaneden en iyi şekilde istifade edeceklerdir.” dedi.

“TALEBİMİZİ KIRMADILAR”

Rektörümüzün ardından kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, Meslek Yüksekokulu’nun kütüphane ihtiyacı olduğunu öğrendiklerinde ilk olarak Ahmet Tever’i aradığını kaydetti. Kubilay, “İhtiyaç olduğunu duyduğumda aklıma ilk gelen isim Ahmet Tever oldu. Sağ olsun hemen üstlendi ve kısa zamanda örnek kütüphane oluşturuldu. Rektörümüze de ayrıca teşekkür ediyorum. Kütüphanede bulunan tüm bilgisayarları tedarik ettiler. Öğrencilerimize düşen ise bu güzel alandan en iyi şekilde istifade etmektir.” şeklinde konuştu.

KURDELE KESİMİ YAPILDI

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından kütüphanenin açılışı yapıldı. Kurdele kesiminin ardından konuşan Rektör Osman Şimşek, kütüphanenin isminin TEVERPAN kütüphanesi olması için senato onayını beklediklerini ifade ederek, en kısa sürede kütüphane kapısına ‘TEVERPAN kütüphanesi’ yazısının yazılacağını söyledi.

KÜTÜPHANEYİ GEZDİLER

Kurdele kesiminin ardından kütüphaneyi gezen protokol mensupları daha sonra okul tarafından düzenlenen öğle yemeği programına katıldılar.