Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2013-10-02

Yüksekokul Müdürü Buluş’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor



Çerkezköy Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi, yakın zaman önce göreve başlayan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 3 ay önce, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini Prof. Dr. Hikmet Ziya Özek’ten devralan Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

VİZELİLER DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi de, yakın zaman önce göreve başlayan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar, aynı zamanda CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olan Vizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Yılancı ile Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Atlı’dan oluşan heyet, Buluş’a yeni görevinde başarılar diledi.

YÜKSEKOKUL HAKKINDA BİLGİ VERDİ

2013-2014 Akademik Yılı’nı geçtiğimiz hafta açtıklarını anımsatan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Buluş,  okul bünyesindeki bölümler ve öğrenci istatistikleri hakkında bilgi verdi. Çerkezköy’ün İstanbul’a yakınlığı ve bünyelerindeki bölümlerin okul sonrası sağladığı iş olanakları dolayısıyla üniversite adaylarından yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan Buluş, Veliköy’de, 130 bin metrekare alanda inşası süren yeni Meslek Yüksekokulu Binaları’nın tamamlanmasıyla öğrenci potansiyellerinin de artacağını dile getirdi. Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek’in de Veliköy’deki projeyi çok önemsediğini dile getiren Buluş “İnşallah, 2014-2015 Eğitim Yılı’na Veliköy’deki yeni binalarımızda gireceğiz.” bilgisini verdi. 

ÇERKEZKÖY YÜKSEKOKUL’U SAHİPLENİYOR

Çerkezköy Halkı’nın, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nu ciddi anlamda sahiplendiğini belirten Ercan Buluş, “Çerkezköy Halkı’nın, Yüksekokul’a bu ilgisi bizi çok mutlu ediyor.” diye konuştu. 

MUTLU OLDUK

Çerkezköy’de bulunan Vizeliler’in, daha sık bir araya gelmesi, sevinç ve hüzünlerini paylaşması için Vizeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurduklarını kaydeden Dernek Başkanı Aydın Kırıklar da, “Vize doğumlu bir akademisyenin Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine gelmesi, bizleri de çok mutlu etti. Sizlerin şahsında, bütün Yüksekokul Ailesi’ne başarılı bir eğitim dönemi diliyorum.” İfadelerini kullandı.

KAPAKLI’DA EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYORUZ

Yaklaşık 5 yıldır Kapaklı Belediye Meclis Üyeliği görevi yürüten Vizeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Yılancı da, üniversitelerin bulundukları yerleşim yerlerine, hem ekonomik, hem de sosyo-kültürel anlamda önemli katkılar sağladığına dikkat çekerek “Kapaklı’da bir yüksek öğretim kurumunun bulunmamasının eksikliğini fazlasıyla hissediyoruz.” şeklinde konuştu.   
Ziyaret, Çerkezköy’e ilişkin sohbetlerle son buldu.