2014-12-24

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı I. Sınıf Öğrencilerinin Kütüphane Gezisi

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı I. sınıf öğrencileri "araştırma yaparken farklı kaynaklardan yararlanabilme" becerisini kazanmanın önemini, yerinde gözlem yapmak amacıyla, Üniversitemiz Kütüphanesine gezi düzenlediler.

Gezide öğrencilerimiz kütüphane kullanım kuralları, kütüphanelerden nasıl ve hangi amaçlarla yararlanılacağı, okuma alışkanlığının hayatımıza kattıkları hakkında bilgiler edindiler.

Sevim GAYTANCIOĞLU rehberliğinde, belirledikleri konularda araştırma yapacak öğrencilerimize, araştırma yaparken kullanacakları kitap, dergi, tez materyallerine nasıl ulaşabilecekleri ve kaynak taramasına nerden başlamaları gerektiği anlatıldı. Gezi öğrencilerimizin Üniversitemizi gezmesiyle son buldu.