Çerkezköy Meslek Yüksekokulu
2013-08-01

Yüksekokul inşaatı hızla yükseliyor



Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevini geçtiğimiz günlerde devralan Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ve Veliköy Belediyesi Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu binasında incelemede bulundu.

Ziyarette Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, ÇEMYO İdari Sekreteri Ali Ağbal, ÇEMYO Müdür Yardımcısı Metin Taşkın, Öğretim Görevlisi Taha Aslanlı hazır bulundu. İlk olarak inşaatı gezen ÇEMYO heyetine Başkan Belindir inşaat ile ilgili teknik bilgiler verdi. Okulun 24 derslikten oluşacağını belirten Belindir, "Ayrıca kapalı otopark ve çeşitli yaşam alanlarının olacağı kısımlar olacak" dedi.

İnşaatın mart ayında bitirileceği müjdesini veren Belindir, "Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyeye ait arazilerin satışı için de valilikten destek aldık. Arazilerin de satılmasıyla oluşturulacak geliri okul için kullanacağız" ifadelerini kullandı.

ÇEMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Hanifi Belindir'i kutlayarak, "Veliköy Belediyesi çok büyük bir fedakarlıkla güzel bir iş çıkarıyor. Yapılacak olan binanın Veliköy'e ekonomik ve kültürel anlamda çok büyük katkısı olacak. Başkanı kutluyorum" şeklinde konuştu.